al contingut a la navegació Informació de contacte

Tavascan acull un concert del Festival de Música Antiga dels Pirineus

Aquest diumenge, 15 d’agost, tindrà lloc una actuació de Il Gesto Armonico a l’Església de Sant Bartomeu a les 19,30 hores

DILLUNS 16 AGOST 2021

L’Ajuntament de Lladorre torna a programar enguany un concert inclòs en el Festival de Música Antiga dels Pirineus (FEMAP). D’aquesta manera, aquest diumenge, 15 d’agost, el grup Il Gesto Armonico oferirà una actuació a l’Església de Sant Bartomeu de Tavascan.
Aquesta formació ha preparat el programa “Luigi Boccherini. Entre els luxes de Boadilla i les misèries de Lavapiés”. L’any 1768, Luigi Boccherini es va instal·lar a Madrid sota el mecenatge i la protecció de l’infant Lluís Borbó. Malgrat que no va assolir una posició a la cort, sí que a Madrid va trobar la inspiració per desenvolupar la seva prolífica carrera compositora. El programa proposa un recorregut per la música de cambra de Boccherini, amb un repertori d’obres escrites durant els seus primers anys a la capital espanyola i d’un últim quintet que data de pocs anys abans de la seva mort.
Il Gesto Armonico està format per Laura Sintes, traverso; Ignacio Ramal, violí barroc; Eva Febrer, viola i violí barroc; Fèlix Ferrer, violí barroc; i Dimitri Kindynis, violoncel.
Com s’acostuma fer en els concerts del Femap, l’entrada també possibilita una visita turística guiada al poble de Tavascan.

Document Actions