al contingut a la navegació Informació de contacte

RESTAURACIÓ I CONSOLIDACIÓ DE LES ESGLÉSIES DEL MUNICIPI DE LLADORRE.

Les obres es van adjudicar per 164.321,32 €, i una part del cost es finançarà amb una subvenció de 89.096,00 € de la Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural (OSIC) del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

DISSABTE 17 SETEMBRE 2022

El setembre de 2021, l'Ajuntament de LLadorre va adjudicar les obres del projecte de “CONSOLIDACIÓ I RESTAURACIÓ DE LES ESGLÉSIES DEL MUNICIPI DE LLADORRE” (Exp. 32/2021).

Aquestes obres es van adjudicar per 164.321,32 € IVA inclòs, i una part del cost es finançarà amb una subvenció de 89.096,00 € de la Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural (OSIC) de la Generalitat de Catalunya.

A data d’avui, s’han realitzat actuacions a les esglésies de Lleret, Lladorre i Tavascan, i en breu s’iniciaran les actuacions a les esglésies dels Boldisos. La previsió és que les obres finalitzin la tardor/hivern de 2023.

Les obres han rebut la visita de representants del Bisbat d’Urgell, per veure de primera mà els avanços fets de restauració i conservació de les esglésies municipals. La visita, ha començat amb la l’església de Tavascan, passant també per l’església de Lladorre, i  ha acabat amb la visita a l’església de Boldís Jussà.

A més de la visita, s’ha realitzat una reunió de treball, i entre d’altres, s’ ha acordat la participació del Bisbat d’Urgell en treballs de consolidació dels interiors d’algunes esglésies, així com la seva participació en la posada en valor del barroc de les esglésies municipals.

AMB EL SUPORT DE:

Document Actions