Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Presentació del Pla de Desenvolupament Local de Lladorre

Dilluns 13 de Setembre es va presentar, a càrrec de David Esteller, el Pla de Sostenibilitat Turística de Lladorre dins del Pla de Desenvolupament Local de Lladorre.

DIMARTS 14 SETEMBRE 2021

L’Ajuntament de Lladorre organitzà el passat dilluns 13 de Setembre la presentació del Pla de Sostenibilitat Turística de Lladorre emmarcat dins el Pla de Dinamització Local. L’acte es dugué a terme a la Sala Polivalent de Tavascan i fou dirigit per David Esteller, CEO i Director de TOURISLAB, innovació turística S.L.U. empresa encarregada de l’elaboració i redacció del Pla. En l’acte hi assistiren tant l’Alcalde de Lladorre, Salvador Tomàs; com els representants de les empreses del sector turístic i serveis establertes en el municipi de Lladorre.

El Pla defineix els objectius i les accions operatives per avançar cap un escenari de futur sostenible i competitiu a nivell turístic i empresarial. Mitjançant l’aplicació del pla es preveu, entre d’altres accions, fomentar la digitalització de les empreses, frenar el despoblament del territori i millorar l’atractivitat i competitivitat del municipi. El document presentat estableix les bases per aconseguir el finançament de la convocatòria de plans de sostenibilitat, que ha de permetre desplegar i implantar les mesures definides en el mateix.

El cost de la redacció del projecte ha estat de 12.500€ i ha comptat amb la col·laboració del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida qui n’ha subvencionat 8.500€.

Galeria d'imatges