al contingut a la navegació Informació de contacte

Obertura de la Borsa de Treball per a l’Estació d’Esquí de Tavascan (2021-2022 / 2022-2023)

DILLUNS 04 OCTUBRE 2021

Benvolgudes i Benvolguts,

Us comuniquem que s'ha publicat al Tauler d'Edictes de l'Ajuntament de Lladorre les Bases i la Convocatòria del concurs públic de valoració de mèrits, per a formar part de la borsa de treball per a l’estació d’esquí d’alta muntanya de la Pleta del Prat de Tavascan, les temporades 2021-2022 / 2022-2023.

Les places vacants de treball que s’ofereixen són les següents: remuntador/a, infermer/a, taquiller/a, pister/a i maquinista.

Per a més informació sobre la convocatòria (requisits generals, requisits específics, presentació d’instàncies, procediment de selecció, etc.) consulteu les bases de contractació que a partir de demà, dia 5 de Octubre, estaran disponibles al Butlletí Oficial de la Província de Lleida, (BOPL).

El termini per presentar candidatura i tota la documentació adjunta, comença demà, dimarts dia 5 d’octubre i finalitza el dijous dia 14 d’octubre.

Important: Cal omplir el FULL DE SOL·LICITUD i entrar-lo amb tota la documentació requerida a través d'INSTÀNCIA GENÈRICA adreçada a l'Alcaldia de Lladorre, tràmit que podreu realitzar al següent ENLLAÇ

Cordialment,

Ajuntament de Lladorre

DESCÀRREGUES:

FULL DE SOL·LICITUD

ANUNCI DE LA BORSA

BASES DE RÈGIM DE CONTRACTACIÓ

Document Actions