al contingut a la navegació Informació de contacte

Lladorre acull el Camp de Treball del Casal dels Infants

El municipi de Lladorre ha acollit durant una setmana 50 nois i noies del Casal dels Infants de Santa Coloma de Gramenet. D'aquests, 30 fan campaments i 20 fan el camp de treball en col·laboració amb la brigada municipal de Lladorre.

DIMARTS 20 JULIOL 2021

Els joves, que han estat al municipi del 12 al 19 de juliol, han fet al campament sortides i excursions per conèixer punts d'interès de Lladorre i el Parc Natural de l'Alt Pirineu, així com activitats de lleure. Als camps de treball ajuden a adequar i desbrossar camins i zones d'interès del municipi, com el castell de Tavascan. 

La segona tongada serà d'una trentena d'adolescents del Casal dels Infants de Salt, que faran campaments del 22 al 28 de juliol.

Els campaments i camps de treball a Lladorre són una oportunitat molt important per als adolescents i joves que hi participen. Els permeten sortir del seu entorn urbà i gaudir d'un entorn natural únic que els resulta molt poc accessible en el seu dia a dia. Per a molts i moltes és tot un descobriment, ja que n'hi ha que no s'havien banyat mai al riu o que és la primera vegada que dormen d'acampada. El camp de treball els suposa reforçar la seva autonomia i sentir-se útils fent una tasca en benefici de la comunitat que els acull durant uns dies.

El Casal dels Infants, una associació que lluita contra l’exclusió social

El Casal dels Infants és una associació que va néixer el 1983 al Raval de Barcelona, impulsada per veïns i veïnes davant la greu situació d'exclusió social que patien nois i noies del barri. Des de llavors, l'entitat ha seguit fent costat a infants i joves en situació de vulnerabilitat, apostant per l'educació com a eina de transformació social i amb el convenciment que qualsevol persona pot tirar endavant, si se li garanteix l'acompanyament adequat. Avui, el Casal dels Infants acompanya més de 7.000 infants, joves i les seves famílies a Barcelona (als barris del Raval i el Besòs-Maresme), Santa Adrià de Besòs (el Besòs i la Mina), Badalona (Sant Roc i Llefià), Santa Coloma de Gramenet (el Raval, Santa Rosa i Fondo) i el municipi de Salt (Girona). L'associació també treballa al Marroc, coordinant una xarxa de 16 entitats locals de Tànger i Casablanca que actuen per revertir l'exclusió social d'infants, joves i dones.

Galeria d'imatges

Document Actions