Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

APROVACIÓ DE LA LLISTA PROVISIONAL D’ADMESOS I EXCLOSOS EN LA BORSA DE TREBALL (2023-24 / 2024-25)

DIMARTS 07 NOVEMBRE 2023

Benvolgudes i Benvolguts,

Us comuniquem que s'ha publicat al Tauler d'Edictes de l'Ajuntament de Lladorre el Decret d'Alcaldia 124/2023 on figuren les llistes d'admesos i exclosos, per a formar part de la borsa de treball per a l’estació d’esquí d’alta muntanya de la Pleta del Prat de Tavascan, les temporades 2023-2024 / 2024-2025.

Les persones que conformen la llista d'exclosos poden presentar la documentació que figura com a “No acreditat” en el termini que s'obre a partir del dia 8 de novembre i fins el dia 17 de novembre (ambdós inclosos). En aquest procediment únicament s'admetrà documentació presentada mitjançant una Instància Genèrica.

Recordem que:

  1. En presentar el “model de formació específica”, requisit imprescindible per a ser admès en la borsa; és obligatori presentar còpies dels originals dels títols o certificats que s’hi indiquen per tal d’acreditar la titulació que s’especifica en el document.
    1. Aquells aspirants que hagin presentat correctament el model de formació específica, però no hagin presentat alguna de les còpies dels títols o certificats, poden presentar-ho també en aquest període que s’obre mitjançant instància genèrica.
  2. En cas de no acreditar el nivell de català requerit, tal i com s’especifica en l’apartat g) del Punt 4 de les Bases, caldrà que els aspirants superin una prova de llengua catalana, a la qual se us convoca el proper 23 de novembre a les 12:30h a la Sala Polivalent de Tavascan.


Salutacions cordials,


LLISTA D'ADMESOS I EXCLOSOS

ENLLAÇOS RELACIONATS:

TAULER D'EDICTES DE L'AJUNTAMENT DE LLADORRE

DECRET 124/2023, REFERENT A L'APROVACIÓ DE LA LLISTA PROVISIONAL D’ADMESOS I EXCLOSOS EN LA BORSA DE TREBALL PER A L’ESTACIÓ D’ESQUÍ DE TAVASCAN (2023-24 / 2024-25)