Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

APROVACIÓ DE LA RELACIÓ PROVISIONAL D’ADMESOS I EXCLOSOS EN LA BORSA DE TREBALL TEMPORAL DE LA BRIGADA

DILLUNS 29 ABRIL 2024

Benvolgudes i Benvolguts,

Us comuniquem que s'ha publicat a la Seu Electrònica de l'Ajuntament de Lladorre el Decret d'Alcaldia 54/2024 on figuren les llistes provisionals d'admesos i exclosos, per a formar part de la borsa de treball temporal d’operaris i oficials de 2a de la brigada municipal per a la cobertura provisional de vacants, substitucions o altres situacions temporals de l’Ajuntament de Lladorre.

Les persones que conformen la llista provisional d'exclosos han de presentar la documentació requerida per ser admesos. La relació de documents requerits es pot consultar en el Decret esmentat.

El termini disponible per presentar la documentació requerida és de 5 dies hàbils a partir de la a partir de la publicació de la present resolució. Es a dir, des del dia 30 d'abril de novembre i fins el dia 7 de maig (ambdós inclosos). En aquest procediment únicament s'admetrà documentació presentada mitjançant una Instància Genèrica.

Alhora el Decret convoca els aspirants que un cop presentada la documentació esdevinguin admesos a la prova de català, la prova teòrica, i al supòsit pràctic i entrevista personal, si s’escau.


Salutacions cordials.


ENLLAÇOS RELACIONATS:

Decret d'Alcaldia 54/2024

Instància Genèrica