Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

APROVACIÓ DE LA RELACIÓ DEFINITIVA D’ADMESOS I EXCLOSOS EN LA BORSA DE TREBALL TEMPORAL DE LA BRIGADA

DIJOUS 09 MAIG 2024

Benvolgudes i Benvolguts,

Us comuniquem que s'ha publicat a la Seu Electrònica de l'Ajuntament de Lladorre el Decret d'Alcaldia 63/2024 on figuren les llistes definitives d'admesos i exclosos, per a formar part de la borsa de treball temporal d’operaris i oficials de 2a de la brigada municipal per a la cobertura provisional de vacants, substitucions o altres situacions temporals de l’Ajuntament de Lladorre.

En el primer punt del decret podeu consultar la llistes de les persones que conformen la llista definitiva.

En el tercer punt del decret podeu consultar les convocatòries a les proves vinculades al procés de selecció. Adjuntem la literalitat del punt:

  • Prova de català: El 10 de maig de 2024 a les 10:00 hores pel nivell A2 i a les 11:00 hores pel nivell B2, a la sala de plens municipal de Lladorre. Es convoca als aspirants, que no hagin acreditat documentalment els coneixements de llengua catalana exigits en la base de la convocatòria.
  • Prova teòrica: El 13 de maig a les 10:00 hores per la prova d’operari i a les 11:15 hores per la prova d’oficial de 2a, a la sala de plens municipal de Lladorre. Es convoca a les persones que hagin superat la prova de català i a les persones admeses en el procés selectiu.
  • Supòsit pràctic i entrevista personal: El 13 de maig a les 16:00 hores, sempre que el Tribunal ho consideri necessari.


Salutacions cordials.


ENLLAÇOS RELACIONATS:

Decret d'Alcaldia 63/2024