Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ampliació horaris transport a la demanda

DIMARTS 06 JULIOL 2021

Benvolguts veïns i veïnes,

Us informem de les ampliacions que s'han fet per millorar el Transport a la Demanda en les línies de les Valls de Cardós, i al mateix temps us donem a conèixer aquest servei de transport que disposem a la vall i que es pot sol·licitar des de tots els nuclis dels municipis d'Esterri de Cardós, Lladorre i Vall de Cardós.

Comptem amb dues línies (consulta al document adjunt "Horaris Transport a la Demanda"): 

  • TAVASCAN - LLAVORSÍ. Tots els dies feiners de l'any. Baixada: 7:00h. Pujada: 15:00h. Preu: 1€ per viatge. Els dimarts i dijous també s'ofereix un servei de recollida a les 9:00h per a les persones que han baixat a fer-se analítiques al CAP de Llavorsí. 
  • TAVASCAN - SORT. De l’1 de setembre al 30 de juny, només dimarts, baixada a les 9:00h i pujada a les 13:10h. De l'1 de juliol al 31 d'agost, tots els dies feiners, baixada a les 8:00h i pujada a les 13:10h. Preu: 2€ per viatge. 

Cal trucar per reservar el dia abans al 973 62 31 09 (transportista - Serveis Turístics Gabriel S.L). 

Per qualsevol consulta podeu trucar directament al telèfon 973 62 01 07 (Consell Comarcal del Pallars Sobirà). 

També podeu consultar els horaris de possibles enllaços i comunicacions amb altres línies de transport públic amb destí a la Pobla de Segur, Tremp, Lleida o Barcelona, en la "TAULA ENLLAÇOS TRANSPORT VALLS CARDÓS".

Des de la Comunitat de Municipis Cardosencs es promou l'ús i l'ampliació d'aquest servei, el qual és subvencionat i implementat des del Consell Comarcal del Pallars Sobirà. 

imagenimagen