Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

AJUT ECONÒMIC DE 3.186,00 EUROS DE L'IEI. CICLE D'ARRELS 2022: EL CANT DE LES PEDRES A LLADORRE, I ACTIVITATS CULTURALS I ARTÍSTIQUES DURANT LES FESTES DE NADAL.

DIMECRES 28 DESEMBRE 2022

L'Ajuntament ha impulsat aquests darrers mesos el Cicle Arrels 2022 així com la baixada de torxes i les diferents activitats complementàries amb el suport econòmic de l'Institut d'Estudis Ilerdencs.

El Cicle Arrels 2022 s'ha realitzat durnat els mesos de tardor i s'ha definit en un cicle artístic i cultural de tardor, que ha englobat diverses activitats que ressaltaven i valoritzaven l'art i la cultura popular, convidant a tothom qui s'hi ha apropat a gaudir del caliu dels actes, gaudint de l'escenari que ofereix la tardor als nostres pobles.

El dijous dia 29, demà, tindrà lloc una xerrada a la Sala Polivalent de Tavascan a càrrec d'Ana Salvador, splitborader del Pirineu, com a acte previ en el marc de les activitats de difusió i promoció de la cultura en un ambient festiu, amb foodtruck i DJ. 

Per acabar, el dia 31 de desembre, tindrà lloc la baixada de torxes de cap d'any a la Pleta del Prat, que és un acte de germanor que deixa estampes úniques, i que a més, en aquesta edició s'acompanyarà d'un concert previ a càrrec de Carla Mateo en format trio (veu, guitarra i trombó).

AMB LA COL·LABORACIÓ DE L'INSTITUT D'ESTUDIS ILERDENCS (IEI) DE LA DIPUTACIÓ DE LLEIDA: